Aanmelden

We verwelkomen graag kinderen bij ons op school. Voordat u aanmeldt willen we graag in gesprek om u uit te leggen vanuit welke visie we ons onderwijs verzorgen, u kunt dan bekijken of dat passend is.
Is uw kind al ingeschreven op een school, dan kijken we samen of we de zorg bij ons op school kunnen bieden.
U kunt altijd een afspraak maken met Anita Aalpoel, de locatiedirecteur van de school.
Zij vertelt graag meer over wat onze school voor uw kind kan betekenen, natuurlijk hoort daar een rondleiding door de school bij. Dit doen we het liefst onder schooltijd, zodat u de school in werking ziet en de sfeer kan ervaren.

Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0294-237591 of per e-mail op info@ludgerusschool.nl.

...alvast bedankt voor uw belangstelling en tot ziens op onze school!